Giant – Liv

Välkommen till ett Giant Experience Center!Giant-stående

Hos oss hittar du cyklar och tillbehör från Giant och deras specifika dammärke LIV.
Du kan testa någon av våra democyklar eller fråga oss om råd när det gäller cykelköp, tekniska frågor eller vad som helst som gäller Giant/Liv.

Giant startades 1972 med ett mål: Att göra cykelupplevelsen bättre för människor runt om i världen.

Grundarna av Giant var ingenjörer och hantverkare och för att göra cyklingen mer lättillgänglig och härlig så gjorde de det som de kunde bäst.
För att höja cykelupplevelsen så satte de upp tre grundprinciper: Hantverk. Innovation. Insiration.

Det började med lätta aluminiumramar. Giants förmåga att producera prisvärda cyklar i hög kvalitet tillät fler cyklister att uppleva cykling på ett helt nytt sätt. Sen dess har Giant banat väg för utvecklingen av både aluminium- och carbonramar. De introducerade den första prisvärda carboncykeln, Cadex 980 C och ändrade geometrin på landsvägscyklar med sin ”Total Compact Road” design. När det gäller MTB så tog de skogscyklingen till en ny nivå med Maestro dämpningen.

Under de senaste fyra decenierna har Giant växt och blivit en av världens ledande cykeltillverkare. Med fler än 12000 återförsäljare runt om i världen siktar de på att inspirera till äventyr inom alla segment.

Giant vinner världsmästerskap. De vinner designpriser också. Men viktigast av allt, de vinner cyklisternas hjärtan och vi tror att de på så vis gör världen till en bättre plats. Ju fler som cyklar ju friskare blir både människorna och världen.

RIDE LIFE. RIDE GIANT.

Hos oss kan du testa följande cyklar:

Liv Lust Advanced 1, small
Liv Avail Advanced 2-E, small
Liv Intrigue 2, small

Läs mer om dammärket LIV här.

liv_colour